2RUMBLE

2Rumble is een energiek en professioneel entertainmentduo , zang en entertainment op hoog nivo, dat op elke gelegenheid de juiste snaar weet te raken.  Richard, de mannelijke helft van 2Rumble heeft zijn sporen in de muziek industrie ruimschoots verdient als solozanger maar ook als frontman van diverse coverbands!  Hij trad op  o.a in 013 tilburg en Paradiso Amsterdam. Ook was hij regelmatig te gast bij RTL4  inprogramma’s als de 5-uursshow, call TV en koffietijd.
_T5B5885 _T5B5883

Elke, de vrouwelijke helft van 2Rumble  is begonnen als danseres  en is daar later bij gaan zingen. En dat was een hele goede zet!Elke beschikt over een groot stembereik waardoor geen enkele song  voor haar teveel  is. Ook in diverse bands heeft Elke haar sporen verdient en trad op in o.a de effenaar en 013.

Soulmates, zakenpartner en entertainers en hart en nieren Samen hebben ze hun krachten gebundeld in dit ijzersterke duo! Of het nu gaat om uw personeelsfeest, bruiloft, receptie of diner-dansant, 2Rumble is altijd de juiste keuze! Van mooie ballades tot het stevigere werk, maar ook het feestrepertoire wordt zeker niet vergeten.

_MG_2151_MG_2139_MG_2158-001
2Rumble is in de basis al avondvullend te boeken vanaf €675,00 Euro! Hierbij kunt u denken aan de invulling van uw privé feest, receptie of diner. Ideaal voor eetgelegenheden vakantieparken enz.

Wilt u het groter aanpakken? Dit is uiteraard ook mogelijk!  Met een garderobe waar je u! tegen zegt zijn zij in staat in no-time op het podium te transformeren naar artiesten als bijvoorbeeld Amy Winehouse, Elvis Presley, Tina Turner, Carol Ammarald, Johnny cash maar ook André Hazes, Corry Konings  enz! Razendsnelle smaakvolle transformatie’s en metamorfoses waar u en uw gasten bijstaan! Met het discoblok ‘get the party started’ gaan ook de voetjes van de meest verstokte stoel-plakkers van de vloer

2Rumble20132Rumble fun
Uiteraard kunnen zij ook de ontvangst van uw gasten voor onze rekening nemen als ‘typetje’ een ludieke en hilarische binnenkomer voor uw gasten. Gegarandeerd succes!  Informeer naar de vele mogelijkheden en laat u overtuigen!

Foto’s by Leonie verhoeks

Luister hier naar een korte compilatie en ervaar de kwaliteit van 2Rumble:

 

U bekijkt deze website met een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde onderdelen niet goed worden getoond. Download de nieuwste versie van internet explorer hier: [Klik Hier]