2RUMBLE entertainment-duo

2Rumble is een energiek en professioneel entertainment duo , zang en entertainment op hoog niveau, dat op elke gelegenheid de juiste snaar weet te raken. 2Rumble staat garant voor kwaliteit en een hoog entertainment gehalte. 2Rumble verzorgd haar optredens met professioneel licht & geluid en een geluidsman.

2rumble  sr-show3

Ideaal voor personeelsfeest, evenement, diner-dansant privéfeest of bruiloft.
Kortom, alle gelegenheden waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Ook in akoestische setting met aanvulling van een gitarist is 2Rumble de ideale invulling voor diner-dansant of andere intieme gelegenheid!

2Rumble20132Rumble fun

Richard, de mannelijke helft van 2Rumble heeft zijn sporen in de muziek industrie ruimschoots verdient
als solozanger maar ook als frontman van diverse coverbands!  Hij trad op  o.a in 013 tilburg en Paradiso Amsterdam. Ook was hij regelmatig te gast bij RTL4  programma’s als de 5-uursshow, call TV en koffietijd.
Elke, de vrouwelijke helft van 2Rumble  is begonnen als danseres  en is daar later bij gaan zingen.
Dat was een hele goede zet! Elke beschikt over een groot stembereik waardoor geen enkele song  voor haar teveel  is. Ook in diverse bands heeft Elke haar sporen verdient en trad op in o.a de effenaar en 013.

FB_IMG_1453118279709 (1)  FB_IMG_1453118270454

Soulmates, zakenpartner en entertainers en hart en nieren Samen hebben wij onze krachten gebundeld in dit ijzersterke duo! Of het nu gaat om uw personeelsfeest, bruiloft, receptie of diner-dansant, 2Rumble is altijd de juiste keuze! Van mooie ballades tot het stevigere werk, maar ook het feestrepertoire wordt zeker niet vergeten.

_MG_1249  _MG_1156  _MG_1152-001

Wilt u het groter aanpakken? Dit is uiteraard ook mogelijk!  Met een garderobe waar je u! tegen zegt zijn zij in staat in no-time op het podium te transformeren naar artiesten als bijvoorbeeld Amy Winehouse, Elvis Presley, Tina Turner, Johnny cash of André Hazes! Razendsnelle smaakvolle transformatie’s en metamorfoses waar u en uw gasten bijstaan! Met het discoblok ‘get the party started’ gaan ook de voetjes van de meest verstokte stoel-plakkers van de vloer! Voor meer informatie mogelijkheden en prijzen informeren wij u uiteraard vrijblijvend!
FB_IMG_1453118215638  FB_IMG_1453118202800

Door hun jarenlange ervaring in de entertainmentindustrie en het maken en uitvoeren van diner en theatershows als de drijvende kracht achter S&R Showentertainment kunnen zij desgewenst ook de ontvangst van uw gasten voor onze rekening nemen als ‘typetje’ een ludieke en hilarische binnenkomer voor uw gasten. Gegarandeerd succes! Informeer naar de vele mogelijkheden en laat u overtuigen!

Luister hier naar een korte compilatie en enkele nummers en ervaar de kwaliteit van 2Rumble!

Contact via het contactformulier op deze website of:
Email: 2rumble@sr-showentertainment.com
Telefoon: 06 53776534

U bekijkt deze website met een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde onderdelen niet goed worden getoond. Download de nieuwste versie van internet explorer hier: [Klik Hier]